Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Coral Bay hotell

Ningaloo Reef Resort Hämta priser
Ningaloo Reef Resort

Ningaloo Reef Resort

1 Robinson Street, Coral Bay, WA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på stranden i Coral Bay ligger 0,1 km från Coral Bay Beach och 3,9 km från Ningaloo Reef .

  Karta

  Topphotell och andra boendealternativ i Coral Bay


  Det går lätt att hitta boende i Coral Bay med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


  Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Coral Bay och bland annat poolen:

  • Ningaloo Reef Resort

  Utforska Coral Bay


  Coral Bay är känt för sina stränder. Populära sevärdheter i Coral Bay med omnejd:

  • Coral Bay Beach
  • Ningaloo Reef

  När passar det bäst att utforska Coral Bay?


  Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Coral Bay, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Coral Bay brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är augusti och december.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 36°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Coral Bay är 9 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma