Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Clonshaugh hotell

Clayton Hotel Dublin Airport 776 kr
Recension från 16 feb. 2020
Se information
 
Clayton Hotel Dublin Airport

Clayton Hotel Dublin Airport

   
  5,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  .........................................................

  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin Hämta priser
  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

  23 Upper O Connell Street, Dublin, Dublin
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med romantisk prägel i Centrala Dublin ligger nära Rotunda Hospital och O'Connell Street. Parnell-torget och O'Connell-bron ligger också tio minuter härifrån. Abbey Street Station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Jervis Station promenerar du på 9 minuter.

   The Gibson Hotel 1 334 kr
   The Gibson Hotel

   The Gibson Hotel

   Point Square, Dublin, Dublin
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Dublin ligger en kvarts promenad 3Arena och The Convention Centre Dublin. Aviva Stadium och Trinity College ligger endast 3 km härifrån. The Point Station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Spencer Dock Station promenerar du på 6 minuter.

    Hyatt Centric The Liberties Dublin 879 kr
    Hyatt Centric The Liberties Dublin

    Hyatt Centric The Liberties Dublin

    Dean St, The Liberties, Dublin
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Dublin ligger tio minuters promenad från St. Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral och Dublin Castle. St. Stephen's Green och Grafton Street ligger också en kvarts promenad härifrån. St. Stephen's Green Station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Four Courts Station promenerar du på 12 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Clonshaugh

     Om du bestämt att Clonshaugh är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Clonshaugh på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Clonshaugh

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Clonshaugh, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Clonshaugh. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Clonshaugh

     Väl framme i Clonshaugh väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Clonshaugh. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Clonshaugh att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Clonshaugh av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma