Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Centrala Piemontes alper hotell

Club Hotel Solaris 615 kr
Club Hotel Solaris

Club Hotel Solaris

Viale IV Novembre, 27, Cesana Torinese, San Sicario
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Cesana Torinese, 4,7 km från Montgenèvres skidort.

  Residence Cianfuran 768 kr
  Residence Cianfuran

  Residence Cianfuran

  Loc. Cianfuran, Bardonecchia, TO
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Bardonecchia ligger 0,1 km från Val di Susa och 4,1 km från Bardonecchia–Fregiusia skidlift. Bardonecchia skidort och Bardonecchias allmänna bad ligger också mindre än en mil härifrån.

   Locanda Allevè Hotel Ristorante Hämta priser
   Locanda Allevè Hotel Ristorante

   Locanda Allevè Hotel Ristorante

   Borgata Allevè, Baita 7, Pragelato, TO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Pragelato ligger nära Val Chisone, Val di Susa och Via Lattea skidområde. Sestrieres skidområde ligger 4,8 km härifrån.

    Europa 924 kr
    Europa

    Europa

    Via La Rho 80/82, Bardonecchia, TO
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Bardonecchia ligger mindre än 2 km från Bardonecchias allmänna bad, Val di Susa och Bardonecchia skidort. Smith 4 skidlift och Les Arnaud skidlift ligger också 3 km härifrån. Bardonecchia station ligger på 21 minuters gångavstånd.

     Topperbjudanden på budgethotell i Centrala Piemontes alper

     Piccolo Chalet Hämta priser
     Piccolo Chalet

     Piccolo Chalet

     Viale Genevris, Sauze d'Oulx, TO
       
      2.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i bergen ligger fem minuters promenad från Val di Susa och Via Lattea skidområde. Sauze D'Oulx skidområde ligger 0,8 km härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Centrala Piemontes alper

      Om du bestämt att Centrala Piemontes alper är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Centrala Piemontes alper på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Centrala Piemontes alper

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Centrala Piemontes alper, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Centrala Piemontes alper. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Centrala Piemontes alper

      Väl framme i Centrala Piemontes alper väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Centrala Piemontes alper. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Centrala Piemontes alper att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma