Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Central Tilba hotell

Two Story Bed and Breakfast 1 127 kr
Two Story Bed and Breakfast

Two Story Bed and Breakfast

2 Bate Street, Central Tilba, NSW
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i ett historiskt område ligger 1,9 km från Gulaga National Park och mindre än 5 km från Foxglove Spires Garden och 1080 Beach. Wallaga Lake och Billys Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

  Tilba Lake Pods Hämta priser
  Tilba Lake Pods

  Tilba Lake Pods

  64 Sunnyside Road, Central Tilba, NSW
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i bergen ligger mindre än 5 km från Billys Beach, Pooles Beach och Gulaga National Park. Foxglove Spires Garden och 1080 Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   Tilba Lake House Hämta priser
   Tilba Lake House

   Tilba Lake House

   64 Sunnyside Road, Central Tilba, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Central Tilba ligger mindre än 5 km från Billys Beach, Pooles Beach och Gulaga National Park. Foxglove Spires Garden och 1080 Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    Tilba Lake Camp - Glamping Hämta priser
    Tilba Lake Camp - Glamping

    Tilba Lake Camp - Glamping

    64 Sunnyside Road, Central Tilba, NSW
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping i bergen ligger mindre än 5 km från Billys Beach, Pooles Beach och Gulaga National Park. Foxglove Spires Garden och 1080 Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Central Tilba


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Central Tilba med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Central Tilba och deras gratis frukost:

     • Two Story Bed and Breakfast

     Utforska Central Tilba


     I Central Tilba finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Central Tilba med omnejd:

     • Foxglove Spires Garden
     • Camel Rock
     • Camel Rock Beach
     • Glasshouse Rocks Lookout
     • Narooma Beach
     • Narooma turistinformation
     • Narooma Golf Club

     När du planerar resan till Central Tilba kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Moruya, NSW (MYA). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Central Tilba?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Central Tilba, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Central Tilba brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Central Tilba ligger på 31 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma