Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Cayo Bolivar hotell

Hotel Casablanca 2 102 kr
Hotel Casablanca

Hotel Casablanca

Av. Colombia con Av. Costa Rica N° 3-59, San Andres, San Andres y Providencia
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger centralt i San Andres, mindre än 2 km från Spratt Bights strand och Islote Sucre. Punta Norte-stranden och Paintball San Andres (paintball) ligger också 2 km härifrån.

  Decameron Isleño - All Inclusive Hämta priser
  Decameron Isleño - All Inclusive

  Decameron Isleño - All Inclusive

  Av. Colón Calle 3ra N6-106, Sector Spratt Bight, San Andres, San Andres y Providencia
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende med all-inclusive nära flygplatsen ligger mindre än 2 km från Spratt Bights strand och Islote Sucre. Coton Cay och Punta Norte-stranden ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Sea Colors Hotel 1 071 kr
   Sea Colors Hotel

   Sea Colors Hotel

   Avenida Duarte Blum, 1A-97, San Andres
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i San Andres ligger mindre än 2 km från Spratt Bights strand och Islote Sucre. Paintball San Andres (paintball) och North End ligger också 2 km härifrån.

    Sol Caribe San Andres - All Inclusive 1 913 kr
    Sol Caribe San Andres - All Inclusive

    Sol Caribe San Andres - All Inclusive

    Avenida Colon 2-77, San Andres, San Andres y Providencia
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende med all-inclusive i centrala San Andres ligger mindre än 2 km från Spratt Bights strand och Islote Sucre. Paintball San Andres (paintball) och North End ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Cayo Bolivar

     Om du bestämt att Cayo Bolivar är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Cayo Bolivar på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Cayo Bolivar

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Cayo Bolivar, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Cayo Bolivar. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Cayo Bolivar

     Väl framme i Cayo Bolivar väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Cayo Bolivar. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Cayo Bolivar att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma