Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Carrabassett Valley hotell

Inn on Winters Hill Hämta priser
Inn on Winters Hill

Inn on Winters Hill

33 Winter Hill Street, Kingfield, ME
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta värdshus i Kingfield ligger 0,6 km från Stanley Museum och mindre än 25 km från Embden Pond och Porter Lake. Sugarloaf skidort och Sugarloaf golfklubb ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Sugarloaf Mountain Hotel Hämta priser
  Sugarloaf Mountain Hotel

  Sugarloaf Mountain Hotel

  5092 Access Road, Kingfield, ME
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Kingfield erbjuder ski-in/ski-out och ligger i bergen, nära vinteraktiviteter som längdskidåkning, samt mindre än 3 km från Sugarloaf skidort och Sugarloaf golfklubb. Sugarloaf Mountain ligger 1 km härifrån.

   Sugarloaf Inn Hämta priser
   Sugarloaf Inn

   Sugarloaf Inn

   5000 Commons Circle, Kingfield, ME
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kingfield erbjuder ski-in/ski-out och ligger i bergen, nära vinteraktiviteter som skidlektioner och snöskovandring, samt mindre än 3 km från Sugarloaf skidort och Sugarloaf golfklubb. Sugarloaf Mountain ligger 1,5 km härifrån.

    Hostel Of Maine Hämta priser
    Hostel Of Maine

    Hostel Of Maine

    3004 Town Line Road, 3004 Town Line Rd, Kingfield, ME
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem med golfbana i Kingfield ligger 3,8 km från Sugarloaf skidort och 4,9 km från Sugarloaf golfklubb. Sugarloaf Mountain ligger 5,2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Carrabassett Valley


     Du tänker alltså semestra i Carrabassett Valley? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra sorters boenden i Carrabassett Valley.


     Topphotell och andra boendealternativ i Carrabassett Valley


     Det är busenkelt att hitta boende i Carrabassett Valley med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Carrabassett Valley och framför allt poolen:

     • Sugarloaf Mountain Hotel

     Resenärer som bor på detta hotell i Carrabassett Valley brukar tycka om gymmet:

     • Sugarloaf Mountain Hotel

     Utforska Carrabassett Valley


     Det vackra Carrabassett Valley är känt för sina berg. Populära sevärdheter i Carrabassett Valley med omnejd:

     • Sugarloaf
     • Sugarloaf skidort
     • Sugarloaf golfklubb
     • Mount Abraham
     • Stanley Museum
     • Saddleback
     • Houston Brook Falls

     När passar det bäst att utforska Carrabassett Valley?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Carrabassett Valley, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Carrabassett Valley brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och augusti, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 209 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 295 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 306 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 334 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Carrabassett Valley är 1144 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma