Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Canosio hotell

Locanda degli Elfi e Ristorante Mascha Parpaja Hämta priser
Locanda degli Elfi e Ristorante Mascha Parpaja

Locanda degli Elfi e Ristorante Mascha Parpaja

Borgata Preit 33, Canosio, CN
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Canosio ligger i bergen, endast 4,8 km från Passo Gardena, och mindre än en mil från Plateau de la Gardetta och Rifugio Gardetta. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Colle Fauniera (berg) och S:t Magnus helgedom.

  Rifugio Lou Lindal Hämta priser
  Rifugio Lou Lindal

  Rifugio Lou Lindal

  Borgata Preit 5, Canosio, CN
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende i Canosio ligger mindre än fyra mil från Sampeyres bergspass, S:t Annas kyrka och Valle Varaita. Ciciu del Villars naturpark ligger 37,4 km härifrån.

   Hotel du Soleil Le Pas du Loup 916 kr
   Hotel du Soleil Le Pas du Loup

   Hotel du Soleil Le Pas du Loup

   Centre Station, Isola-2000, Isola, Alpes-Maritimes
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Isola ligger mindre än 2 km från Isoliane äventyrspark och Isola-2000. Col de la Lombarde ligger 4,4 km härifrån.

    Stiera Sport & Vacanza 616 kr
    Stiera Sport & Vacanza

    Stiera Sport & Vacanza

    Via Regione Stiera 6, Gaiola, CN
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga semesterby i Gaiola ligger i bergen, 0,1 km från Piemontebergen och mindre än en mil från S. Dalmazzo Borgo San Dalmazzo-museet och Piazza Meridiana. Valle Vermenagna och Cuneo Golf Club ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Canosio


     Det är lätt att hitta boende i Canosio med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Canosio och deras gratis frukost:

     • Locanda degli Elfi e Ristorante Mascha Parpaja

     Utforska Canosio


     I Canosio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Canosio med omnejd:

     • Passo Gardena
     • Plateau de la Gardetta
     • Rifugio Gardetta
     • Colle Fauniera
     • Comune Di Acceglio - Armadio Farmaceutico
     • S:t Magnus helgedom
     • S:t Annas kyrka

     När du förebereder din resa till Canosio kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Cuneo (CUF-Levaldigi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Canosio?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Canosio, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Canosio brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och november, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Canosio är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma