Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Camacan hotell

Hotel Pousada Executiva - Camacan Hämta priser
Hotel Pousada Executiva - Camacan

Hotel Pousada Executiva - Camacan

Av dos Pioneiros, 1137, Camacan, BA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Camacan ligger 15 minuters promenad från Antonio Elias Ribeiro Stadium och Mario Batista-torget. Praça Rui Barbosa ligger 1,3 km härifrån.

  Karta

  Topphotell och andra boendealternativ i Camacan


  Det går lätt att hitta boende i Camacan med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


  Gästerna tycker om detta boende i Camacan och deras gratis frukost:

  • Hotel Pousada Executiva - Camacan

  Utforska Camacan


  I Camacan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Camacan med omnejd:

  • Mario Batista-torget
  • Praça Rui Barbosa
  • Antonio Elias Ribeiro Stadium

  När passar det bäst att utforska Camacan?


  Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Camacan, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Camacan brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och oktober.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Camacan är 1111 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma