Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Cajamarca hotell

Hostal La Estancia del Inca E.I.R.L 170 kr
Hostal La Estancia del Inca E.I.R.L

Hostal La Estancia del Inca E.I.R.L

Hostal la Estancia del Inca, Banos del Inca, Cajamarca
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hostal i Banos del Inca ligger 3,1 km från Inka-baden och mindre än en mil från Cajamarca Plaza de Armas och Ventanillas de Otuzco. San Francisco-kyrkan och Ransom Room ligger också mindre än en mil härifrån.

  Wyndham Costa del Sol Cajamarca Hämta priser
  Wyndham Costa del Sol Cajamarca

  Wyndham Costa del Sol Cajamarca

  Jr. Cruz de Piedra 707, Cajamarca, Cajamarca
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Cajamarca ligger tio minuters promenad från Cajamarcakatedralen och Cajamarca Plaza de Armas. Santa Apolonia Hill och Belén-kyrka ligger också tio minuter härifrån.

   Hotel Tartar 462 kr
   Hotel Tartar

   Hotel Tartar

   Carretera a Otuzco Km. 3,5, Cajamarca, Cajamarca
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 5 km från Ransom Room, San Francisco-kyrkan och Cajamarca Plaza de Armas. Cajamarcakatedralen och Inka-baden ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Hospedaje Casa Blanca Beach Hämta priser
    Hospedaje Casa Blanca Beach

    Hospedaje Casa Blanca Beach

    158 Mayta Cápac, Banos del Inca, Cajamarca
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hostal i Banos del Inca ligger 0,5 km från Inka-baden och mindre än en mil från Cajamarca Plaza de Armas och Ventanillas de Otuzco. San Francisco-kyrkan och Ransom Room ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Cajamarca


     Du funderar alltså på att åka till Cajamarca? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 31 hotell och andra sorters boenden i Cajamarca.


     Topphotell och andra boendealternativ i Cajamarca


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Cajamarca med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Cajamarca, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Casablanca
     • San Roque Lodge
     • Hotel Tartar

     Dessa hotell i Cajamarca rankas högt av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • San Roque Lodge
     • Serra Nova

     Gäster som bor på dessa hotell i Cajamarca brukar uppskatta gymmet:

     • Serra Nova
     • San Roque Lodge
     • Wyndham Costa del Sol Cajamarca

     Utforska Cajamarca


     I Cajamarca finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cajamarca med omnejd:

     • San Francisco-kyrkan
     • Belén-kyrka
     • Ransom Room
     • Cajamarca Plaza de Armas
     • Cajamarcakatedralen
     • Santa Apolonia Hill
     • Inka-baden

     När du planerar resan till Cajamarca kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Cajamarca (CJA-Major General FAP Armando Revoredo Iglesias). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Cajamarca?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Cajamarca, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Cajamarca brukar vara februari och mars, och de kallaste september och augusti. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är juli och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Cajamarca ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma