Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Byurakan hotell

Amberd Hotel 696 kr
Amberd Hotel

Amberd Hotel

Antarut 1st Street, Byurakan
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Byurakan ligger i bergen, endast 4,1 km från Byurakan-observatoriet, och mindre än 15 km från Tegher-klostret och Amberds fästning. Saghmosavank-klostret ligger 20,8 km härifrån.

  Byurakan Guest House 263 kr
  Byurakan Guest House

  Byurakan Guest House

  2nd street, 1st deadlock, Byurakan
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Byurakan ligger mindre än 3 km från St. Hovhannes, Byurakan-observatoriet och Byurakan Observatory. Arshakid Kings Mausoleum och Tegher-klostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

   North Star (Byurakan) Hämta priser
   North Star (Byurakan)

   North Star (Byurakan)

   Byurakan 1/1, Byurakan, Aragatsotn
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i bergen ligger 14,4 km från Tegher-klostret och 19,5 km från Amberds fästning. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Saghmosavank-klostret och Aragat.

    Seva Guesthouse in Byurakan Hämta priser
    Seva Guesthouse in Byurakan

    Seva Guesthouse in Byurakan

    46th street, Byurakan, Aragatsotn Province
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Byurakan ligger 0,9 km från Byurakan-observatoriet och mindre än två mil från Tegher-klostret och Amberds fästning. Saghmosavank-klostret och Yerevans operahus ligger mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Byurakan


     Det är lätt att hitta boende i Byurakan med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Byurakan, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Amberd Hotel
     • Garoon Resort by Picnic

     Dessa hotell i Byurakan får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • North Star Byurakan
     • Amberd Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Byurakan brukar tycka om gymmet:

     • North Star Byurakan

     Utforska Byurakan


     I Byurakan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Byurakan med omnejd:

     • Tegher-klostret
     • Amberds fästning
     • Byurakan-observatoriet
     • Tsitsernakaberd
     • Kaskadkomplexet
     • Matenadaran
     • Mother Armenia

     När du planerar resan till Byurakan kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Yerevan (EVN-Zvartnots Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Byurakan?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Byurakan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Byurakan brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Byurakan är 38 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma