Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
6 mars - 8 mars
Nästa helg
13 mars - 15 mars

Busselton hotell

Nightcap at the Ship Inn 757 kr
Nightcap at the Ship Inn

Nightcap at the Ship Inn

8 Albert Street, Busselton, WA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Geographe Bay och Busselton Jetty. Busselton Visitor Centre och Busselton Jetty Underwater Observatory ligger också 2 km härifrån.

  Ringtails Motel 827 kr
  Ringtails Motel

  Ringtails Motel

  6 Pries Avenue, Busselton, WA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Busselton ligger mindre än 2 km från Geographe Bay och Busselton Jetty. Busselton Jetty Underwater Observatory och Busselton Visitor Centre ligger också 2 km härifrån.

   Busselton Ithaca Motel 630 kr
   Busselton Ithaca Motel

   Busselton Ithaca Motel

   110 Adelaide Street, Busselton, WA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell ligger i Busselton, en kvarts promenad från Geographe Bay, Busselton Jetty och Busselton Jetty Underwater Observatory. Busselton Museum och Busselton Visitor Centre ligger dessutom 2 km härifrån.

    Observatory Guesthouse - Adults Only Hämta priser
    Observatory Guesthouse - Adults Only

    Observatory Guesthouse - Adults Only

    7 Brown Street, Busselton, WA
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i centrala Busselton ligger tio minuters promenad från Geographe Bay och Busselton Jetty. Busselton Jetty Underwater Observatory och Busselton Visitor Centre ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Busselton


     Du tänker alltså ta en semester i Busselton? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Busselton.


     Topphotell och andra boendealternativ i Busselton


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Busselton med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Busselton, och bland annat deras gratis frukost:

     • Busselton Guest House
     • Observatory Guesthouse

     Dessa hotell i Busselton är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Busselton Guest House
     • Comfort Inn Busselton River Resort
     • Nightcap at the Ship Inn

     Resenärer som bor på detta hotell i Busselton brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Busselton Beach Resort

     Utforska Busselton


     Det promenadvänliga Busselton är känt för sina stränder, sin småbåtshamn och sina trädgårdar. Populära sevärdheter i Busselton med omnejd:

     • Busselton Museum
     • Busselton Visitor Centre
     • Busselton Jetty
     • Busselton Jetty Underwater Observatory
     • Broadwater Par 3 Golf Course
     • Wonnerup House
     • Flametree Wines

     När passar det bäst att utforska Busselton?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Busselton, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Busselton brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 68 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 311 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 141 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Busselton ligger på 797 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma