Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.

Busselton hotell

Bayview Geographe Resort 901 kr
Bayview Geographe Resort

Bayview Geographe Resort

555 Bussell Hwy, Broadwater, WA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden i Broadwater ligger 0,6 km från Geographe Bay och 4,4 km från Busselton District Hospital. Busselton Jetty och Broadwater Par 3 Golf Course ligger också mindre än en mil härifrån.

  Abbey Beach Resort 1 541 kr
  Abbey Beach Resort

  Abbey Beach Resort

  595 Bussell Highway, Broadwater, WA
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger vid stranden i Broadwater, 4,5 kilometer från Busselton District Hospital, och mindre än tio kilometer från Broadwater Par 3 Golf Course och Busselton Jetty Underwater Observatory. Busselton Museum och Busselton Visitor Centre ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Ramada Resort by Wyndham Dunsborough Hämta priser
   Ramada Resort by Wyndham Dunsborough

   Ramada Resort by Wyndham Dunsborough

   700 Caves Road, Marybrook, WA
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Marybrook ligger tio minuters promenad från Flametree Wines och Geographe Bay. Naturaliste Reptile Park och Dunsborough Visitor Centre ligger också mindre än en mil härifrån.

    Amalfi Resort 1 523 kr
    Amalfi Resort

    Amalfi Resort

    15 Earnshaw Road, West Busselton, WA
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga villa ligger vid havet i Busselton, ungefär fem kilometer från Busselton Visitor Centre, Busselton Jetty och Busselton Jetty Underwater Observatory. Mindre än 15 km härifrån hittar du Busselton Museum och Flametree Wines.

     Karta

     Hitta hotell i Busselton


     Du tänker alltså ta en semester i Busselton? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Busselton.


     Topphotell och andra boendealternativ i Busselton


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Busselton med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Busselton, och bland annat deras gratis frukost:

     • Busselton Guest House
     • Observatory Guesthouse

     Dessa hotell i Busselton är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Busselton Guest House
     • Comfort Inn Busselton River Resort
     • Nightcap at the Ship Inn

     Resenärer som bor på detta hotell i Busselton brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Busselton Beach Resort

     Utforska Busselton


     Det promenadvänliga Busselton är känt för sina stränder, sin småbåtshamn och sina trädgårdar. Populära sevärdheter i Busselton med omnejd:

     • Busselton Museum
     • Busselton Visitor Centre
     • Busselton Jetty
     • Busselton Jetty Underwater Observatory
     • Broadwater Par 3 Golf Course
     • Wonnerup House
     • Flametree Wines

     När passar det bäst att utforska Busselton?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Busselton, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Busselton brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 68 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 277 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 311 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 141 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Busselton ligger på 797 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma