Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Brogo hotell

Fernmark Inn 971 kr
Fernmark Inn

Fernmark Inn

610 Warrigal Range Road, Brogo, NSW
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i bergen ligger 3,4 km från Wadbilliga National Park och 4,2 km från South East Forest National Park. Brogo Dam (damm) och Biamanga National Park ligger också mindre än en mil härifrån.

  Bega Downs Motor Inn 783 kr
  Bega Downs Motor Inn

  Bega Downs Motor Inn

  8-10 High Street, Bega, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Bega ligger 3,8 km från Bega Cheese Heritage Centre och mindre än två mil från Mimosa Rocks National Park och Bournda National Park. Tathra Wharf och Bournda Nature Reserve ligger också mindre än två mil härifrån.

   Bermagui Beach Hotel 589 kr
   Bermagui Beach Hotel

   Bermagui Beach Hotel

   10 Lamont Street, Bermagui, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Bermagui ligger nära Horseshoe Bay och Bermagui-stranden. Bermagui Visitor Information Centre och Blue Pool ligger också tio minuter härifrån.

    Ingenia Holidays Ocean Lake 620 kr
    Ingenia Holidays Ocean Lake

    Ingenia Holidays Ocean Lake

    891 Wallaga Road, Wallaga Lake, NSW
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping vid stranden i Wallaga Lake ligger en kvarts promenad från Wallaga Lake, Haywards Beach och Camel Rock Beach. Camel Rock och Pebbly Beach ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Brogo


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Brogo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Brogo och deras gratis frukost:

     • Fernmark Inn

     Utforska Brogo


     I Brogo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Brogo med omnejd:

     • Brogo Dam
     • Mumbulla Creek Falls
     • Bega Cheese Heritage Centre
     • Mimosa Rocks National Park

     När du planerar din resa till Brogo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Merimbula, NSW (MIM). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Brogo?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Brogo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Brogo brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Brogo ligger på 31 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma