Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Bremer Bay hotell

Bremer Bay Resort Hämta priser
Bremer Bay Resort

Bremer Bay Resort

1 Frantom Way, Bremer Bay, WA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell nära stranden ligger en kvarts promenad från Bremer Bay Golf Club och Back Beach. Bremer Beach och Fitzgerald River National Park ligger också 3 km härifrån.

  Karta

  Topphotell och andra boendealternativ i Bremer Bay


  Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Bremer Bay med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


  Gästerna gillar detta hotell i Bremer Bay och nämner ofta deras gratis frukost:

  • Bremer Bay Bed and Breakfast

  Utforska Bremer Bay


  Det välkomnande Bremer Bay är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Bremer Bay med omnejd:

  • Wellstead Museum
  • Bremer Bay Golf Club
  • Back Beach
  • Bremer Beach

  När passar det bäst att utforska Bremer Bay?


  Om du undrar när det är bäst att besöka Bremer Bay, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Bremer Bay brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och januari.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 76 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 125 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Bremer Bay ligger på 712 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma