Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Bregaglia hotell

Schweizerhaus Swiss Quality Hotel 2 148 kr
Schweizerhaus Swiss Quality Hotel

Schweizerhaus Swiss Quality Hotel

Strada Cantonale 360, Bregaglia, Bregaglia
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i bergen i Bregaglia ligger tio minuters promenad från Engadin, Piz Aela skidlift och Belvedere-tornet. Silsersee ligger 0,9 km härifrån.

  Maloja Palace 1 371 kr
  Maloja Palace

  Maloja Palace

  Strada Cantonale 424, Maloja, Bregaglia, GR
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid sjön ligger tio minuters promenad från Engadin och Silsersee. Piz Aela skidlift och Belvedere-tornet ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Hotel Restaurant Pranzaira 863 kr
   Hotel Restaurant Pranzaira

   Hotel Restaurant Pranzaira

   Hauptstrasse 366, Vicosoprano, Bregaglia
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i bergen, endast 0,1 km från Albignas linbana och mindre än 15 km från Piz Aela skidlift och Belvedere-tornet.

    Hotel Maloja Kulm Hämta priser
    Hotel Maloja Kulm

    Hotel Maloja Kulm

    Strada Cantonale 302, Bregaglia, Graubünden
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Bregaglia ligger tio minuters promenad från Engadin och Piz Aela skidlift. Belvedere-tornet och Silsersee ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Bregaglia


     Du tänker alltså åka till Bregaglia? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Bregaglia.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bregaglia


     Det går lätt att hitta boende i Bregaglia med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om följande hotell i Bregaglia, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Schweizerhaus Swiss Quality Hotel
     • Albergo Piz Cam
     • Hotel Restaurant Pranzaira

     Resenärer som bor på dessa hotell i Bregaglia brukar gilla gymmet:

     • Maloja Palace Residence
     • Schweizerhaus Swiss Quality Hotel

     Utforska Bregaglia


     I Bregaglia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bregaglia med omnejd:

     • Albignas linbana
     • Belvedere-tornet
     • Piz Aela skidlift
     • Silsersee
     • Val Malenco
     • Schweiziska Alperna
     • Val di Mello

     När passar det bäst att utforska Bregaglia?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Bregaglia, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bregaglia brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är mars och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bregaglia är 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma