Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Bray-et-Lu hotell

Les Jardins d'Epicure 1 265 kr
Les Jardins d'Epicure

Les Jardins d'Epicure

16, Grande Rue, Bray-et-Lu, Val-d'Oise
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Bray-et-Lu ligger mindre än 15 km från Villarceauxs golfklubb, Claude Monets trädgård i Giverny och Château de la Roche-Guyon. Monets hemmuseum och Eglise Sainte-Radegonde ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Moulin de Pont Ru Hämta priser
  Moulin de Pont Ru

  Moulin de Pont Ru

  2, Moulin de Pont Rû, Bray-et-Lu, Val-d'Oise
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Bray-et-Lu ligger mindre än 15 km från Villarceauxs golfklubb, Claude Monets trädgård i Giverny och Château de la Roche-Guyon. Monets hemmuseum och Château de Boury ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence) Hämta priser
   Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

   Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta värdshus i Giverny ligger tio minuters promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

    Campanile Cergy Saint Christophe 509 kr
    Campanile Cergy Saint Christophe

    Campanile Cergy Saint Christophe

    12 rue du Petit Albi, Parc d'activite de Cergy, Cergy, Val-d'Oise
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i en förort ligger 2 km från St Christophe Business Park och 4,1 km från Université de Cergy-Pontoise. Cergy Plage och Essec Business School ligger också 5 km härifrån. Cergy-Saint-Christophe station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Osny station promenerar du på 24 minuter.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Bray-et-Lu


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Bray-et-Lu med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Bray-et-Lu och i synnerhet poolen:

     • Les Jardins d'Epicure

     Utforska Bray-et-Lu


     Det promenadvänliga Bray-et-Lu är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Bray-et-Lu med omnejd:

     • Villarceauxs golfklubb
     • Château de la Roche-Guyon
     • Boucles de Seine golfbana
     • Claude Monets trädgård i Giverny
     • Monets hemmuseum
     • Musee des Impressionnismes
     • Musée A.G. Poulain de Vernon

     När du planerar resan till Bray-et-Lu kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Bray-et-Lu?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Bray-et-Lu, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bray-et-Lu brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och februari, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bray-et-Lu ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma