Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Bracciano hotell

La Sentinella Holiday House Hämta priser
La Sentinella Holiday House

La Sentinella Holiday House

Via del Pescino, 1, Bracciano
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Lake Bracciano ligger en kvarts promenad från Castello Odescalchi, Lungolago Beach och Braccianosjön. Spiaggia dei gabbiani ligger 4,2 km härifrån. Bracciano station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Alb. Rist. Alfredo Da Persichella 717 kr
  Alb. Rist. Alfredo Da Persichella

  Alb. Rist. Alfredo Da Persichella

  Via della Sposetta Vecchia, 1, Bracciano
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende i Lake Bracciano ligger en kvarts promenad från Braccianosjön och Lungolago Beach. Castello Odescalchi ligger 1,8 km härifrån. Bracciano station ligger på 24 minuters gångavstånd.

   Hotel Villa Clementina Hämta priser
   Hotel Villa Clementina

   Hotel Villa Clementina

   Via Traversa Quarto Del Lago 12, Bracciano, RM
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Lake Bracciano ligger mindre än 3 km från Braccianosjön, Castello Odescalchi och Lungolago Beach. Spiaggia dei gabbiani och Italienska flygvapenmuseet i Vigna di Valle ligger också 5 km härifrån.

    Camping Roma Flash 886 kr
    Camping Roma Flash

    Camping Roma Flash

    Via Settevene Palo km 19.8, Bracciano, RM
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga camping i Bracciano ligger i Lake Bracciano, mindre än 3 km från Braccianosjön och Lungolago Beach. Castello Odescalchi ligger 3,5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Bracciano


     Du tänker alltså ta en semester i Bracciano? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 41 hotell och andra boendealternativ i Bracciano.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bracciano


     Det är lätt att hitta boende i Bracciano med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om följande hotell i Bracciano, och bland annat deras gratis frukost:

     • Agriturismo La Gismonda
     • Albergo della Posta
     • Ecoalbergo Bracciano

     Dessa hotell i Bracciano är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Bracciano San Celso Semesterbostad med Pool
     • Alfredo Hotel
     • Agriturismo La Gismonda

     Resenärer som bor på detta hotell i Bracciano brukar uppskatta gymmet:

     • Alfredo Hotel

     Utforska Bracciano


     Det lantliga Bracciano är känt för sina sjöar. Populära sevärdheter i Bracciano med omnejd:

     • Castello Odescalchi
     • Sankt Peterskyrkan
     • MAXXI Museo nazionale delle arti del XXI secolo
     • Vatikanmuseerna
     • Sixtinska kapellet
     • Italienska flygvapenmuseet i Vigna di Valle
     • Braccianosjön

     När du förebereder din resa till Bracciano kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rom (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Bracciano?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Bracciano, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Bracciano brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 138 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 101 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 348 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bracciano är 777 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma