Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Braade hotell

Corcreggan Mill Hämta priser
Corcreggan Mill

Corcreggan Mill

Corcreggan Mill, Castlebane, Dunfanaghy, County Donegal
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast på landet ligger 2,7 km från Dunfanaghy Workhouse och 4,8 km från Killahoey Beach. Horn Head och Cloughaneely Golf Club ligger också mindre än en mil härifrån.

  Teac Chondai Thatched Cottage 1 476 kr
  Teac Chondai Thatched Cottage

  Teac Chondai Thatched Cottage

  2 An Tardan Rua, Loughanure, County Donegal
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga nära flygplatsen ligger mindre än två mil från Lough Nacung, Gweedore Golf Club och Mount Errigal. Magaharthy Beach och Dooey Beach ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Lake House Hotel 1 063 kr
   Lake House Hotel

   Lake House Hotel

   The Glebe, Clooney, Portnoo, Naran, County Donegal
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i Naran ligger 1,4 km från Narin Beach och 3,6 km från Lough Doon. Sandfield Pitch and Putt Course och Tramore Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    An Chúirt - Gweedore Court Hotel Hämta priser
    An Chúirt - Gweedore Court Hotel

    An Chúirt - Gweedore Court Hotel

    Gweedore, County Donegal, Gweedore
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Gweedore ligger 4,2 km från Lough Nacung och mindre än en mil från Mount Errigal och Gweedore Golf Club. Magaharthy Beach och Cloughaneely Golf Club ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Braade

     Om du bestämt att Braade är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Braade på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Braade

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Braade, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Braade. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Braade

     Väl framme i Braade väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Braade. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Braade att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma