Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Bonito hotell

Hotel Fazenda Água Branca Hämta priser
Hotel Fazenda Água Branca

Hotel Fazenda Água Branca

PE 85, Km 05, Bonito, Mato Grosso do Sul, PE
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell på landet ligger 10,6 km från Nossa Senhora da Conceição-kyrkan och 10,9 km från Praça de São Sebastião. Gruta-vattenfallet ligger 28,4 km härifrån.

  Pousada e Restaurante do Gordo Hämta priser
  Pousada e Restaurante do Gordo

  Pousada e Restaurante do Gordo

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Bonito ligger 15 minuters promenad från Nossa Senhora da Conceição-kyrkan och Praça de São Sebastião. Gruta-vattenfallet ligger 18,7 km härifrån.

   Pousada Alto da Serra Hämta priser
   Pousada Alto da Serra

   Pousada Alto da Serra

     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga vandrarhem i Bonito ligger mindre än 15 km från Praça de São Sebastião, Gruta-vattenfallet och Nossa Senhora da Conceição-kyrkan.

    Pousada Casa Grande Hämta priser
    Pousada Casa Grande

    Pousada Casa Grande

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i centrala Bonito ligger tio minuters promenad från Praça de São Sebastião och Nossa Senhora da Conceição-kyrkan.

     Karta

     Hitta hotell i Bonito


     Du funderar alltså på att resa till Bonito? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Bonito.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bonito


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Bonito med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Bonito, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Fazenda Água Branca
     • Pousada e Restaurante do Gordo
     • Pousada Alto da Serra

     Dessa hotell i Bonito får bra betyg av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Pousada Alto da Serra
     • Hotel Fazenda Água Branca
     • Pousada e Restaurante do Gordo

     Utforska Bonito


     I Bonito finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bonito med omnejd:

     • Praça de São Sebastião
     • Nossa Senhora da Conceição-kyrkan
     • Gruta-vattenfallet
     • Escadaria de Felicidade

     När passar det bäst att utforska Bonito?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Bonito, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bonito brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juni och maj, medan de torraste är oktober och november.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 297 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 763 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 463 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 85 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Bonito ligger på 1608 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma