Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Bon Đơn hotell

Ana Villas Dalat Resort & Spa 705 kr
Ana Villas Dalat Resort & Spa

Ana Villas Dalat Resort & Spa

Le Lai Street, Ward 5, Da Lat, Lam Dong
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i centrala Da Lat ligger mindre än 3 km från Lam Ty Ni Pagoda, Da Lat Market och Bao Dai Summer Palace. Da Lats blomsterträdgårdar ligger 4,1 km härifrån.

  Hôtel Colline 515 kr
  Hôtel Colline

  Hôtel Colline

  10 Phan Boi Chau, Ward 1, Da Lat
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Da Lat ligger 2 km från Da Lat Market och Xuan Huong-sjön. Da Lats blomsterträdgårdar och Bao Dai Summer Palace ligger endast 3 km härifrån.

   Dalat Palace Heritage Hotel 1 278 kr
   Dalat Palace Heritage Hotel

   Dalat Palace Heritage Hotel

   02 Tran Phu Street, Da Lat, Lam Dong
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Da Lat ligger en kvarts promenad från Lam Vien Square och Da Lat Market. Da Lats blomsterträdgårdar och Bao Dai Summer Palace ligger också 3 km härifrån. Da Lat station ligger på 20 minuters gångavstånd.

    Maika Condotel DaLat 393 kr
    Maika Condotel DaLat

    Maika Condotel DaLat

    R401 - Da Lat Center, Phan Boi Chau Street, Da Lat, Lam Dong Province
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Da Lat ligger mindre än 2 km från Cathedral of Da Lat och Da Lat Market. Da Lats blomsterträdgårdar och Bao Dai Summer Palace ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bon Đơn

     Om du bestämt att Bon Đơn är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bon Đơn på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bon Đơn

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bon Đơn, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bon Đơn. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bon Đơn

     Väl framme i Bon Đơn väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bon Đơn. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bon Đơn att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma