Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Bom Jardim de Minas hotell

Pousada & Camping Serras Verdes Hämta priser
Pousada & Camping Serras Verdes

Pousada & Camping Serras Verdes

Rua Brigadeiro Dias Costas, 1750, Conservatoria, Valenca, Rio de Janeiro
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga värdshus i Valenca ligger mindre än 3 km från Vale do Paraíba, Museu Nelson Gonçalves och Museu Serenata e Serenade. Parque Natural Municipal Acude de Concordia och Museu Capitão Pitaluga ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Reserva de Ibitipoca Hämta priser
  Reserva de Ibitipoca

  Reserva de Ibitipoca

  Fazenda do Engenho, S/N, Conceição do Ibitipoca, Conceicao do Ibitipoca, MG
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem med spa i Conceicao do Ibitipoca ligger mindre än en mil från Conceição do Ibitipocas kyrka, Parque Estadual do Ibitipoca och Macacos-vattenfallet. Gruta do Monjolinho och Gruta dos Moreiras ligger också mindre än två mil härifrån.

   Apto 2 Férias na Fazenda Usina Térreo 294 kr
   Apto 2 Férias na Fazenda Usina Térreo

   Apto 2 Férias na Fazenda Usina Térreo

   Road Bocaina de Minas to Carlos Euler, Bocaina de Minas, MG
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Bocaina de Minas ligger 5,6 km från Bocaina de Minas-kyrkan och 15,6 km från Vale do Paraíba. Paiol-vattenfallet och Pedra Selada-berget ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Repousada Chalés Hämta priser
    Repousada Chalés

    Repousada Chalés

    34 LMG-871, Conceicao do Ibitipoca, MG
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Conceicao do Ibitipoca ligger 0,6 km från Conceição do Ibitipocas kyrka och mindre än en mil från Parque Estadual do Ibitipoca och Macacos-vattenfallet. Gruta do Monjolinho och Gruta dos Moreiras ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bom Jardim de Minas

     Om du bestämt att Bom Jardim de Minas är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bom Jardim de Minas på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bom Jardim de Minas

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bom Jardim de Minas, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bom Jardim de Minas. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bom Jardim de Minas

     Väl framme i Bom Jardim de Minas väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bom Jardim de Minas. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bom Jardim de Minas att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma