Billiga hotell i Bolnisi - 33 att välja från

Hotell från 3 547 kr

Kolla hotellpriser i Bolnisi

Bolnisi hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bolnisi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Bolnisi?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Bolnisi, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Bolnisi brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är november och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Bolnisi ligger på 19 millimeter.