Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Boljoon hotell

Granada Beach Resort - Adults Only 553 kr
Granada Beach Resort - Adults Only

Granada Beach Resort - Adults Only

Natalio Bacalso Ave, Boljoon
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast vid stranden i Boljoon ligger 4,1 km från San Patrocinio de Maria-kyrkan och 4,6 km från Eli Rock. Oslobs strand och Tingkos strand ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Jaynet Oceanview Resort Hämta priser
  Jaynet Oceanview Resort

  Jaynet Oceanview Resort

  Granada, Boljoon, Cebu
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Boljoon ligger en kvarts promenad från San Patrocinio de Maria-kyrkan och Eli Rock. Oslobs strand och Tingkos strand ligger också mindre än 15 km härifrån.

   OYO 438 Ermi Beach Resort Hämta priser
   OYO 438 Ermi Beach Resort

   OYO 438 Ermi Beach Resort

   0, National Hi-way, Gawi, Oslob, Boljoon, Cebu
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Boljoon ligger 4,7 km från San Patrocinio de Maria-kyrkan och mindre än en mil från Oslobs strand och Eli Rock. Oslobs kyrka och Tingkos strand ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Dive Spot Asia Beach Resort Hämta priser
    Dive Spot Asia Beach Resort

    Dive Spot Asia Beach Resort

    Dive Spot Asia Beach Resort, Natalio Bacalso Avenue, El Pardo, Boljoon, Cebu
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Boljoon ligger 3,5 km från Eli Rock och 4,1 km från San Patrocinio de Maria-kyrkan. Tingkos strand och San Roque-kapellet ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Boljoon


     De flesta vill besöka Boljoon, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 8 hotell i Alcoy

     Topphotell och andra boendealternativ i Boljoon


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Boljoon med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Boljoon, och bland annat deras gratis frukost:

     • Jaynet Oceanview Resort
     • Granada Beach Resort - Adults Only

     Dessa hotell i Boljoon får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Ermi Beach Resort
     • Granada Beach Resort - Adults Only

     Utforska Boljoon


     I Boljoon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Boljoon med omnejd:

     • San Patrocinio de Maria-kyrkan
     • Eli Rock
     • Tingko Beach
     • Oslobs strand
     • Oslobs kyrka
     • San Roque-kapellet
     • Dalaguetekyrkan

     När du planerar resan till Boljoon kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Dumaguete (DGT). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Boljoon?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Boljoon, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Boljoon brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Boljoon ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma