Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Boca de Tomatlán hotell

Villa Lala Hotel Boutique - Adults Only Hämta priser
Villa Lala Hotel Boutique - Adults Only

Villa Lala Hotel Boutique - Adults Only

Carretera Barra de Navidad Km. 16.8, Puerto Vallarta, JAL
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna villa på stranden i Puerto Vallarta ligger mindre än 5 km från Playa Mismaloya och Playa Las Animas. Los Arcos och Playa Gemelas ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Villa Armonia Boutique Hämta priser
  Villa Armonia Boutique

  Villa Armonia Boutique

  Carretera Barra de Navidad #5710, Puerto Vallarta, JAL
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på stranden i Puerto Vallarta ligger mindre än 5 km från Boca, Playa Mismaloya och Playa Las Animas. Playa Emma och Colomitos strand ligger också 3 km härifrån.

   Mar Sereno Hotel & Suites Hämta priser
   Mar Sereno Hotel & Suites

   Mar Sereno Hotel & Suites

   Carretera Barra de Navidad, km 15, Puerto Vallarta, JAL
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden i Puerto Vallarta ligger 1,4 km från Boca och 3,3 km från Playa Mismaloya. Colomitos strand och Playa Emma ligger också 5 km härifrån.

    Villa Armonia Luxury Suites Hämta priser
    Villa Armonia Luxury Suites

    Villa Armonia Luxury Suites

    Km 16.5 Barra de Navidad #5710, Puerto Vallarta, JAL
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Puerto Vallarta ligger 4,1 km från Playa Las Animas och mindre än en mil från Vallarta Zoo och Puerto Vallartas botaniska trädgårdar. Playa Garza Blanca ligger 8,5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Boca de Tomatlán


     Du tänker alltså resa till Boca de Tomatlán? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Boca de Tomatlán.


     Topphotell och andra boendealternativ i Boca de Tomatlán


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Boca de Tomatlán med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Boca de Tomatlán, och bland annat deras gratis frukost:

     • Casa La Ventana
     • Villa Armonia Luxury Suites - All Inclusive
     • Villa Lala Hotel Boutique

     Dessa hotell i Boca de Tomatlán får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Villa Lala Hotel Boutique
     • Mar Sereno Hotel & Suites

     Utforska Boca de Tomatlán


     Det avslappnade Boca de Tomatlán är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Boca de Tomatlán med omnejd:

     • Malecon
     • Puerto Vallartas botaniska trädgårdar
     • Playa Las Caletas
     • Bay of Banderas
     • Playa Las Animas
     • Playa Mismaloya
     • Vallarta Zoo

     När du planerar resan till Boca de Tomatlán kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Puerto Vallarta, Jalisco (PVR-Licenciado Gustavo Diaz Ordaz Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Boca de Tomatlán?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Boca de Tomatlán, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Boca de Tomatlán brukar vara augusti och juli, och de kallaste mars och april. De regnigaste månaderna är augusti och september, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Boca de Tomatlán ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma