Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Bizerte hotell

HOTEL NOUR CONGRESS & RESORT Hämta priser
HOTEL NOUR CONGRESS & RESORT

HOTEL NOUR CONGRESS & RESORT

Zone Touristique Sidi Salem, Bizerte, Bizerte
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge centralt i Bizerte, mindre än 2 km från Bizerte Beach och Stade du 15 Octobre.

  Andalucia Beach Hotel & Residence Hämta priser
  Andalucia Beach Hotel & Residence

  Andalucia Beach Hotel & Residence

  Zone Touristique Sidi Salem, Bizerte
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell på stranden i Bizerte ligger 2 km från Bizerte Beach och Stade du 15 Octobre. Ichkeul nationalpark ligger 21,9 km härifrån.

   Residence Ain Meriem Hämta priser
   Residence Ain Meriem

   Residence Ain Meriem

   Route De La Corniche, Bizerte
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell med direkt tillgång till stranden i Bizerte ligger 0,3 km från Bizerte Beach och 2,6 km från Stade du 15 Octobre. Ichkeul nationalpark ligger 22,9 km härifrån.

    Bizerta Resort Hämta priser
    Bizerta Resort

    Bizerta Resort

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i Bizerte ligger mindre än 2 km från Bizerte Beach och Stade du 15 Octobre. Ichkeul nationalpark ligger 21,8 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Bizerte


     Du funderar alltså på att resa till Bizerte? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra sorters boenden i Bizerte.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bizerte


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Bizerte med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Bizerte, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Bizerta Resort
     • Hôtel Sidi Salem
     • Residence Ain Meriem

     Dessa hotell i Bizerte är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Bizerta Resort
     • Hotel Corniche Palace
     • Hôtel Nour

     Gäster som bor på detta hotell i Bizerte brukar tycka om fitnesscentret:

     • Bizerta Resort

     Utforska Bizerte


     I Bizerte finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bizerte med omnejd:

     • Stade du 15 Octobre
     • Bizerte Beach
     • Ichkeul nationalpark

     När passar det bäst att utforska Bizerte?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Bizerte, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bizerte brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och februari, medan de torraste är juni och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Bizerte ligger på 16 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma