Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Bình Hòa Phước - 29 att välja från

Hotell från 43 kr

Kolla hotellpriser i Bình Hòa Phước

Bình Hòa Phước hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bình Hòa Phước
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Bình Hoà Phước

I Bình Hoà Phước finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bình Hoà Phước med omnejd:

  • Phu Chau Pagoda
  • Cai Bes flytande marknad
  • Cai Bes katolska katedral

När du planerar resan till Bình Hoà Phước kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Can Tho (VCA). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Bình Hoà Phước?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Bình Hoà Phước, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bình Hoà Phước brukar vara april och mars, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Bình Hoà Phước ligger på 0 millimeter.