Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Bever hotell

Bever Lodge Hämta priser
Bever Lodge

Bever Lodge

Via Maistra 32, Bever
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära skidbacken i Bever ligger nära vintersporter som längdskidåkning och skidlektioner, samt mindre än 3 km från Engadin och Samedans mineralbad och spa. St. Moritzersee-sjön och Muottas Muragl ligger också mindre än en mil härifrån. Samedan station ligger på 30 minuters gångavstånd.

  Spinas Gasthaus Val Bever Hämta priser
  Spinas Gasthaus Val Bever

  Spinas Gasthaus Val Bever

  Spinas, Bever
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i bergen ligger 0,1 km från Engadin och mindre än en mil från Samedans mineralbad och spa och Muottas Muragl. St. Moritzersee-sjön och Chastlatsch skidlift ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Historic Hotel Chesa Salis Hämta priser
   Historic Hotel Chesa Salis

   Historic Hotel Chesa Salis

   Fuschigna 2, Bever, GR
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med historisk profil i centrala Bever ligger 0,1 km från Engadin och 3 km från Samedans mineralbad och spa. St. Moritzersee-sjön och Muottas Muragl ligger också mindre än en mil härifrån.

    Badrutt's Palace Hotel Hämta priser
    Badrutt's Palace Hotel

    Badrutt's Palace Hotel

    Via Serlas 27, St. Moritz, GR
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid sjön i St. Moritz ligger tio minuters promenad från Engadin och St. Moritzersee-sjön. Bärmuseet och St. Moritz lutande torn ligger också fem minuter härifrån. St. Moritz station ligger på 7 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Bever


     Många vill besöka Bever, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 5 hotell i La Punt-Chamues-ch
     • 15 hotell i Celerina-Schlarigna
     • 74 hotell i St. Moritz

     Topphotell och andra boendealternativ i Bever


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Bever med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Bever och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Historic Hotel Chesa Salis

     Gäster som bor på detta hotell i Bever brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Bever Lodge

     Utforska Bever


     I Bever finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bever med omnejd:

     • Schweiziska Alperna
     • Samedans mineralbad och spa
     • Muottas Muragl
     • Kulm golfbana
     • Stazsjön
     • Mili Weber-Haus
     • Corviglia skidort

     När passar det bäst att utforska Bever?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Bever, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Bever brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Bever ligger på 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma