Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Berguen hotell

Hotel Ladina Hämta priser
Hotel Ladina

Hotel Ladina

Legs cha zugr 3, Berguen, GR
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Berguen ligger 0,2 km från Albulas tågmuseum och 3,6 km från Bergun Ski Resort. Davos Klosters och Landwasserviadukten ligger också mindre än en mil härifrån. Bergün/Bravuogn station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

  Hotel Kurhaus Bergün Hämta priser
  Hotel Kurhaus Bergün

  Hotel Kurhaus Bergün

  Postfach, Berguen, GR
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med historisk profil i en regionalpark ligger 0,6 km från Albulas tågmuseum och 3,2 km från Bergun Ski Resort. Landwasserviadukten och Alvaneu Bads golfklubb ligger också mindre än 15 km härifrån. Bergün/Bravuogn station ligger på 7 minuters gångavstånd.

   Hotel Piz Ela Hämta priser
   Hotel Piz Ela

   Hotel Piz Ela

   Veja Megstra 87, Berguen
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Berguen ligger 0,6 km från Albulas tågmuseum och 3,3 km från Bergun Ski Resort. Davos Klosters och Landwasserviadukten ligger också mindre än en mil härifrån. Bergün/Bravuogn station ligger på 7 minuters gångavstånd.

    Badrutt's Palace Hotel Hämta priser
    Badrutt's Palace Hotel

    Badrutt's Palace Hotel

    Via Serlas 27, St. Moritz, GR
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell vid sjön i St. Moritz ligger tio minuters promenad från Engadin och St. Moritzersee-sjön. Bärmuseet och St. Moritz lutande torn ligger också fem minuter härifrån. St. Moritz station ligger på 7 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Berguen


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Berguen med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Berguen, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Kurhaus Bergün
     • Hotel Piz Ela

     Utforska Berguen


     I Berguen finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Berguen med omnejd:

     • Bergun Ski Resort
     • Albulas tågmuseum
     • Davos Klosters
     • Schweiziska Alperna
     • Alvaneu Bads golfklubb
     • Samedans mineralbad och spa
     • Corviglia skidort

     När passar det bäst att utforska Berguen?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Berguen, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Berguen brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är november och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Berguen ligger på 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma