Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Belluno hotell

Villa Carpenada 715 kr
Villa Carpenada

Villa Carpenada

Via Mier 158, Belluno, BL
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger mindre än 3 km från Dolomiterna, San Rocco-kyrkan och Piazza dei Martiri. Una Montagna di Teatro och Belluno-poolen ligger också 5 km härifrån. Belluno station ligger på 29 minuters gångavstånd.

  Agriturismo Casa de Bertoldi 611 kr
  Agriturismo Casa de Bertoldi

  Agriturismo Casa de Bertoldi

  Via Pedecastello 40, Belluno
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna gård i Belluno ligger mindre än 5 km från Porta Rugo, Palazzo dei Vescovi och Piazza del Duomo. Katedralen i Belluno och Fontana di San Gioata ligger också 5 km härifrån.

   Albergo Cappello e Cadore 631 kr
   Albergo Cappello e Cadore

   Albergo Cappello e Cadore

   Via Ricci 8, Belluno, BL
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger nära Dolomiterna, Una Montagna di Teatro och Piazza dei Martiri. Santo Stefanos kyrka och San Rocco-kyrkan ligger också fem minuter härifrån. Belluno station ligger på 8 minuters gångavstånd.

    B&B Al Samaron 705 kr
    B&B Al Samaron

    B&B Al Samaron

    Via Castelet 40, Belluno, BL
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast nära stranden ligger mindre än 2 km från Dolomiterna, Porta Rugo och Palazzo dei Vescovi. Piazza del Duomo och Katedralen i Belluno ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Belluno


     Du tänker alltså semestra i Belluno? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 25 hotell och andra boendealternativ i Belluno.


     Topphotell och andra boendealternativ i Belluno


     Det är busenkelt att hitta boende i Belluno med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Belluno, och framför allt deras gratis frukost:

     • Albergo Cappello e Cadore
     • B&B Al Sole di Cavessago
     • Villa Carpenada

     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Belluno och framför allt poolen:

     • Bed & Wellness Fisterre

     Resenärer som bor på detta hotell i Belluno brukar gilla gymmet:

     • Bed & Wellness Fisterre

     Utforska Belluno


     I Belluno finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Belluno med omnejd:

     • San Pietros kyrka
     • Museo Civico
     • Piazza del Duomo
     • Katedralen i Belluno
     • Fontana di San Gioata
     • Palazzo dei Rettori
     • Torre Civica

     När du planerar resan till Belluno kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Treviso (TSF). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Belluno?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Belluno, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Belluno brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och november, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Belluno är 39 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma