Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Bela Joana hotell

Hotel dos Bretões 397 kr
Hotel dos Bretões

Hotel dos Bretões

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell på landet ligger mindre än fyra mil från Rio Prêto, Montanhas de Teresópolis kommunala naturpark och Vale do Paraíba. Nêgos trädgård och Cachoeira dos Frades ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Fazenda São Moritz 1 071 kr
  Hotel Fazenda São Moritz

  Hotel Fazenda São Moritz

  Estrada Teresópolis-Friburgo, Km 36, Vieira, Teresopolis, Rio de Janeiro
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga gård i Teresopolis ligger 8,4 km från Bom Sucesso-kyrkan samt mindre än två mil från Rio Prêto och Nêgos trädgård. Cachoeira dos Frades och Casa Suica Fribourg-institutet ligger också mindre än två mil härifrån.

   Hostel e Restaurante Serra Carioca 167 kr
   Hostel e Restaurante Serra Carioca

   Hostel e Restaurante Serra Carioca

   Alameda Adolfo Iaggi, Nova Friburgo, RJ
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Conselheiro Paulino ligger mindre än 5 km från Nova Friburgos linbana, President Getúlio Vargas torg och Escola SESI. Parque Central Nova Friburgo och Cadima Shoppingcenter ligger också 5 km härifrån.

    OYO Pousada Danitato 248 kr
    OYO Pousada Danitato

    OYO Pousada Danitato

    Rua Prefeito José Guida 2, Bom Jardim, RJ
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Bom Jardim ligger 14,3 km från Sittande hunden-klippan och 14,9 km från Veu da Noiva-fallet. Pedra Aguda och President Getúlio Vargas torg ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bela Joana

     Om du bestämt att Bela Joana är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bela Joana på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bela Joana

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bela Joana, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bela Joana. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bela Joana

     Väl framme i Bela Joana väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bela Joana. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bela Joana att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma