Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Beiarn hotell

Beiarn Kro og Hotell 1 268 kr
Beiarn Kro og Hotell

Beiarn Kro og Hotell

Storjord, Beiarn, Nordland
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Beiarn, 7,8 km från Saltfjellet-Svartisen nationalpark.

  Scandic Havet 919 kr
  Scandic Havet

  Scandic Havet

  Tollbugata 5, Bodo
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Bodo ligger tio minuters promenad från Nordland Museum och Bodo Domkirke. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 10 minuters gångavstånd.

   Clarion Collection Hotel Grand Bodø 1 015 kr
   Clarion Collection Hotel Grand Bodø

   Clarion Collection Hotel Grand Bodø

   Professor Schyttes Gate 1, Bodo
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i centrala Bodo ligger fem minuters promenad från Nordland Museum och Bodo Domkirke. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 9 minuters gångavstånd.

    Scandic Bodø 746 kr
    Scandic Bodø

    Scandic Bodø

    Sjøgata 23, Bodo
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Bodo ligger tio minuters promenad från Bodo Domkirke och Nordland Museum. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 5 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Beiarn

     Om du bestämt att Beiarn är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Beiarn på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Beiarn

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Beiarn, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Beiarn. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Beiarn

     Väl framme i Beiarn väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Beiarn. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Beiarn att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma