Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Beiarn hotell

Beiarn Kro og Hotell 1 317 kr
Beiarn Kro og Hotell

Beiarn Kro og Hotell

Storjord, Beiarn, Nordland
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Beiarn, 7,8 km från Saltfjellet-Svartisen nationalpark.

  Clarion Collection Hotel Grand Bodø 1 206 kr
  Clarion Collection Hotel Grand Bodø

  Clarion Collection Hotel Grand Bodø

  Professor Schyttes Gate 1, Bodo
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i centrala Bodo ligger fem minuters promenad från Nordland Museum och Bodo Domkirke. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 9 minuters gångavstånd.

   Saltstraumen Brygge 2 094 kr
   Saltstraumen Brygge

   Saltstraumen Brygge

   Saltstraumen Brygge, Bodo
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid vattnet ligger 1,5 km från Saltstraumen och mindre än tre mil från Bodinkyrkan och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Norsk Luftfartsmuseum och Bodo Domkirke.

    Radisson Blu Hotel, Bodo 776 kr
    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Storgata 2, P.O. Box 371, Bodo
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Bodo ligger tio minuters promenad från Nordland Museum och Bodo Domkirke. Aspmyra Stadion och Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ligger också 3 km härifrån. Bodø station ligger på 11 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Beiarn

     Om du bestämt att Beiarn är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Beiarn på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Beiarn

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Beiarn, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Beiarn. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Beiarn

     Väl framme i Beiarn väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Beiarn. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Beiarn att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma