Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Beggar's Bush hotell

Grand Canal Hotel Dublin 1 416 kr
Grand Canal Hotel Dublin

Grand Canal Hotel Dublin

Grand Canal Street, Ballsbridge, Dublin, Dublin
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Ballsbridge ligger tio minuters promenad från Grand Canal och Bord Gáis Energy Theatre . Aviva Stadium och Dublin Port ligger också en kvarts promenad härifrån. Dublin Grand Canal Dock Station ligger på 3 minuters gångavstånd och till Dublin Lansdowne Road Station promenerar du på 10 minuter.

  Roxford Lodge Hotel Hämta priser
  Roxford Lodge Hotel

  Roxford Lodge Hotel

  46 Northumberland Road, Ballsbridge, Dublin, Dublin
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Ballsbridge ligger en kvarts promenad från Grand Canal, Aviva Stadium och Dublin Port. Bord Gáis Energy Theatre och Merrion Square ligger också en kvarts promenad härifrån. Dublin Grand Canal Dock Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Dublin Lansdowne Road Station promenerar du på 10 minuter.

   Schoolhouse Hotel Hämta priser
   Schoolhouse Hotel

   Schoolhouse Hotel

   2-8 Northumberland Road, Dublin
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Ballsbridge ligger tio minuters promenad från Grand Canal och Bord Gáis Energy Theatre . Aviva Stadium och Dublin Port ligger också en kvarts promenad härifrån. Dublin Grand Canal Dock Station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Dublin Lansdowne Road Station promenerar du på 13 minuter.

    Schoolhouse Hotel Hämta priser
    Schoolhouse Hotel

    Schoolhouse Hotel

    2-8 Northumberland Road, Ballsbridge, Dublin, Dublin
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i Ballsbridge ligger tio minuters promenad från Grand Canal och Bord Gáis Energy Theatre . Dublin Port och Aviva Stadium ligger också en kvarts promenad härifrån. Dublin Grand Canal Dock Station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Dublin Pearse Street Station promenerar du på 13 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Beggar's Bush

     Om du bestämt att Beggar's Bush är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Beggar's Bush på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Beggar's Bush

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Beggar's Bush, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Beggar's Bush. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Beggar's Bush

     Väl framme i Beggar's Bush väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Beggar's Bush. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Beggar's Bush att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Beggar's Bush av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma