Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Batu Layar hotell

Bale Solah 521 kr
Bale Solah

Bale Solah

Jl. Biduri 34, Senggigi, Sandik, Lombok, Batu Layar, Nusa Tenggara Barat
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ståtar med ett läge nära flygplatsen och ligger mindre än en mil från Batu Bolong tempel, Senggigi-stranden och Art Market Senggigi . Islamic Center NTB och Mataram Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

  Bale Bagoes Babah Lombok Hämta priser
  Bale Bagoes Babah Lombok

  Bale Bagoes Babah Lombok

  Jl. Pariwisata Sandik, Perumahan Bale Pelangi Block C1-06, Batu Layar, Nusa Tenggara Bar.
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Batu Layar ligger mindre än en mil från Batu Bolong tempel, Senggigi-stranden och Islamic Center NTB. Art Market Senggigi och Mataram Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

   Pearl of Trawangan 775 kr
   Pearl of Trawangan

   Pearl of Trawangan

   West Nusa Tenggara, Gili Trawangan, Gili Trawangan
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Gili Trawangan ligger mindre än 5 km från Gili Trawangans sköldpaddsreservat och Gili Menos sköldpaddsreservat.

    Wyndham Sundancer Resort Lombok 751 kr
    Wyndham Sundancer Resort Lombok

    Wyndham Sundancer Resort Lombok

    Raya Pandanan, Dusun Pandanan, Sekotong Barat, Sekotong
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort på stranden i Sekotong Barat ligger fem minuters promenad från Sekotong-stranden och Elak Elaks strand. Mindre än 15 km härifrån hittar du Marine Aquaculture Development Centre och Mekaki Hill.

     Karta

     Utforska Batu Layar


     I Batu Layar finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Batu Layar med omnejd:

     • Batu Bolong tempel
     • Senggigi-stranden
     • Art Market Senggigi
     • Islamic Center NTB
     • Mataram Mall
     • Lombok Epicentrum shoppingcenter
     • Pura Meru

     När du planerar resan till Batu Layar kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Lombok (LOP-Lombok Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Batu Layar?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Batu Layar, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Batu Layar brukar vara oktober och november, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 20 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Batu Layar ligger på 43 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Batu Layar av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma