Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Barcaldine hotell

Barcaldine Country Motor Inn 697 kr
Barcaldine Country Motor Inn

Barcaldine Country Motor Inn

Cnr Landsborough & Capricorn Hwys, Barcaldine, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Barcaldine ligger mindre än 3 km från Australienn Workers Heritage Centre, Radio Theatre och Tree of Knowledge Memorial. Barcaldine Golf Course ligger 4 km härifrån. Barcaldine Station ligger på 6 minuters gångavstånd.

  Ironbark Inn Hämta priser
  Ironbark Inn

  Ironbark Inn

  72 Box Street, Barcaldine, QLD
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Barcaldine ligger mindre än 2 km från Australienn Workers Heritage Centre, Radio Theatre och Tree of Knowledge Memorial. Barcaldine Golf Course ligger 3,2 km härifrån. Barcaldine Station ligger på 20 minuters gångavstånd.

   Landsborough Lodge Motel Hämta priser
   Landsborough Lodge Motel

   Landsborough Lodge Motel

   47 Box Street, Barcaldine, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Barcaldine ligger mindre än 2 km från Australienn Workers Heritage Centre, Radio Theatre och Tree of Knowledge Memorial. Barcaldine Golf Course ligger 3,1 km härifrån. Barcaldine Station ligger på 19 minuters gångavstånd.

    Karta

    Topphotell och andra boendealternativ i Barcaldine


    Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Barcaldine med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


    Dessa hotell i Barcaldine får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

    • Ironbark Inn
    • Barcaldine Country Motor Inn
    • Landsborough Lodge Motel

    Utforska Barcaldine


    I Barcaldine finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Barcaldine med omnejd:

    • Barcaldine Golf Course
    • Tree of Knowledge Memorial
    • Radio Theatre
    • Australienn Workers Heritage Centre

    När du planerar resan till Barcaldine kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Barcaldine, QLD (BCI). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


    När passar det bäst att utforska Barcaldine?


    Om du funderar på när det är bäst att åka till Barcaldine, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Barcaldine brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och november.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 38°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Barcaldine ligger på 16 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma