Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Banqiao hotell

Cendre Hotel 638 kr
Cendre Hotel

Cendre Hotel

No. 30 Xiaguangli, Xiaoyun Road, Building No. 6, Chaoyang District, Peking
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i CentralaMiddle Chaoyang ligger 3,8 km från Sanlituns bargata och mindre än en mil från Wangfujing Street och Nan Luo Gu Xiang. Mindre än 15 km härifrån hittar du National Stadium och Himmelska fridens torg. Sanyuanqiao Station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Liangmaqiao Station promenerar du på 23 minuter.

  Beijing Palace Garden Hotel Beiqing Hämta priser
  Beijing Palace Garden Hotel Beiqing

  Beijing Palace Garden Hotel Beiqing

  No.5 Beijing Qing Road, Changping District, Peking
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Haidian ligger mindre än en mil från Kunmingsjön, Sommarpalatset och Det gamla sommarpalatset. Nationella konferenscentret och National Stadium ligger också mindre än två mil härifrån.

   Hyatt Regency Beijing Wangjing Hämta priser
   Hyatt Regency Beijing Wangjing

   Hyatt Regency Beijing Wangjing

   8 Guangshun South Street, Lei Shing Hong Center, Peking, Beijing
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil ligger i Wangjing, endast 2,1 km från Konstdistrikt 798 och mindre än en mil från Sanlitun och Yonghe-templet. Lady Street Market och North Star shoppingcenter ligger också mindre än en mil härifrån. Wangjing Station ligger på 21 minuters gångavstånd.

    Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group 965 kr
    Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

    Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

    No. 1 Yi Jing Road Terminal 3, Capital International Airport, Peking, Beijing
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Peking ligger nära flygplatsen, 6,4 km från China International Exhibition Center, och mindre än två mil från Konstdistrikt 798 och Beijing Golf Club. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom China Culture Center och Lady Street Market. Terminal 3 Station ligger på 18 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Banqiao

     Om du bestämt att Banqiao är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Banqiao på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Banqiao

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Banqiao, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Banqiao. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Banqiao

     Väl framme i Banqiao väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Banqiao. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Banqiao att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma