Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Bale hotell

Mobile Homes Mon Perin Hämta priser
Mobile Homes Mon Perin

Mobile Homes Mon Perin

Longher bb, Bale
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping vid stranden i Bale ligger 1,8 km från Datule Barbariga och mindre än en mil från Helige andens kyrka och Soardo-Bembo-slottet. Rovinjs småbåtshamn och Sveta Katarina ligger också mindre än två mil härifrån.

  Meneghetti Wine Hotel and Winery Hämta priser
  Meneghetti Wine Hotel and Winery

  Meneghetti Wine Hotel and Winery

  Stancija Meneghetti 1, Bale
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Bale ligger 2,2 km från Datule Barbariga och mindre än en mil från Helige andens kyrka och Soardo-Bembo-slottet. Pula färjehamn och Pula Arena ligger också mindre än två mil härifrån.

   VILLA LAV Hämta priser
   VILLA LAV

   VILLA LAV

   Grote 25, Bale
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa i Bale ligger tio minuters promenad från St Julians kyrka, Soardo-Bembo-slottet och Helige andens kyrka. Datule Barbariga och Monkodonja Hill Fort ligger också mindre än en mil härifrån.

    Apartment 1945 Hämta priser
    Apartment 1945

    Apartment 1945

    SANT ELIA 22, Bale
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad i Bale ligger tio minuters promenad från Helige andens kyrka, Soardo-Bembo-slottet och St Julians kyrka. Datule Barbariga och Posebni ornitološki rezervat Palud ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Bale


     Du tänker alltså åka till Bale? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 80 hotell och andra sorters boenden i Bale.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bale


     Du kan enkelt hitta boende i Bale med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta boende i Bale och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Hotel La Grisa

     Dessa hotell i Bale är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Wine Hotel & Restaurant Meneghetti
     • Vacker, Elegant Villa med Privat Pool. Bale och Nära Stranden vid 8 km
     • Lyx och Komfort i Detta Vackert Renoverade Villa Nära Bale, Rovinj 21 km

     Utforska Bale


     I Bale finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bale med omnejd:

     • Soardo-Bembo-slottet
     • St Julians kyrka
     • Helige andens kyrka
     • Pula Arena
     • Augustus tempel
     • Forum
     • Pulas fästning

     När du planerar resan till Bale kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Pula (PUY). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Bale?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Bale, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bale brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och november, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bale är 34 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma