Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj

Baker hotell

Landmark Inn Fort Irwin Hämta priser
Landmark Inn Fort Irwin

Landmark Inn Fort Irwin

39 Inner Loop Road, Fort Irwin, CA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på landet ligger 9,2 km från Painted Rocks och 12 km från Goldstone Observatory. Death Valley National Park och Calico Ghost Town Regional Park ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Delight's Hot Springs Resort Hämta priser
  Delight's Hot Springs Resort

  Delight's Hot Springs Resort

  368 Tecopa Hot Springs Road, Tecopa, CA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Tecopa ligger mindre än 25 km från Dublin Gulch, The White Trail och Shoshone Pond. Death Valley National Park ligger 27,6 km härifrån.

   Shoshone Inn Hämta priser
   Shoshone Inn

   Shoshone Inn

   State Highway 127, Shoshone, CA
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i Shoshone, tio minuters promenad från The White Trail, Shoshone Pond och Dublin Gulch.

    Karta

    Utforska Baker


    I Baker finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Baker med omnejd:

    • Sandy Valley Ranch
    • Death Valley National Park

    När passar det bäst att utforska Baker?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Baker, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Baker brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är november och juli.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 41 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 39°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 41°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 15 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Baker är 64 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma