Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Aygavan hotell

B&B Sunrise House Aygavan Armenia Hämta priser
B&B Sunrise House Aygavan Armenia

B&B Sunrise House Aygavan Armenia

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Aygavan ligger 14,6 km från Khor Virap-klostret och mindre än fem mil från Erebunis fästning och Republic Square. Armeniens nationalmuseum och Yerevans operahus ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Guest House Garniresthost Hämta priser
  Guest House Garniresthost

  Guest House Garniresthost

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Garni ligger 0,5 km från Garni-templet och 9,9 km från Geghard-klostret. Yerevans zoo och Waterworld ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Garni Bread House 357 kr
   Garni Bread House

   Garni Bread House

   Garni Charenci 17, Garni, Kotayk
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger i Garni, 0,6 km från Garni-templet.

    Khosrov Hotel Hämta priser
    Khosrov Hotel

    Khosrov Hotel

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Dashtakar ligger 19,9 km från Khor Virap-klostret och 51,9 km från Yerevans historiemuseum.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Aygavan

     Om du bestämt att Aygavan är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Aygavan på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Aygavan

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Aygavan, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Aygavan. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Aygavan

     Väl framme i Aygavan väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Aygavan. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Aygavan att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma