Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Attaka hotell

Jaz Little Venice 1 408 kr
Jaz Little Venice

Jaz Little Venice

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid stranden i Attaka ligger 3,3 km från Sokhna Golf Club och mindre än 15 km från Teda Fun Valley-nöjesparken och Ain El Sokhnas hamn. Suezkanalen och Porto Sokhnas strand ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Movenpick Resort El Sokhna 1 386 kr
  Movenpick Resort El Sokhna

  Movenpick Resort El Sokhna

    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger vid stranden i Attaka, mindre än två mil från Porto Sokhnas strand, Dome Marina och Ain El Sokhnas hamn. Sokhna Golf Club och Teda Fun Valley-nöjesparken ligger också mindre än tre mil härifrån.

   TOLIP Resort El Galala Majestic 1 258 kr
   TOLIP Resort El Galala Majestic

   TOLIP Resort El Galala Majestic

     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i nöjesdistriktet i Attaka, nära Porto Sokhnas strand och Dome Marina. Ain El Sokhnas hamn och Teda Fun Valley-nöjesparken ligger också mindre än tre mil härifrån.

    TEDA Swiss Inn Plaza Hotel 870 kr
    TEDA Swiss Inn Plaza Hotel

    TEDA Swiss Inn Plaza Hotel

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Attaka ligger mindre än 3 km från Teda Fun Valley-nöjesparken och Ain El Sokhnas hamn. Sokhna Golf Club ligger 15,8 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Attaka

     Om du bestämt att Attaka är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Attaka på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Attaka

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Attaka, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Attaka. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Attaka

     Väl framme i Attaka väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Attaka. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Attaka att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma