Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
13 dec. - 15 dec.
Nästa helg
20 dec. - 22 dec.

Asturien hotell

Movenpick Hotel Mactan Island Cebu 1 902 kr
Movenpick Hotel Mactan Island Cebu

Movenpick Hotel Mactan Island Cebu

Punta Engano, Mactan Island, Lapu-Lapu, Cebu
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden i Lapu-Lapu ligger 0,9 km från Magellan-helgedomen och mindre än en mil från Cebus yachtklubb och Mactan Marina Mall. Mactan Doctors' Hospital och Gaisano Grand Mall Mactan ligger också mindre än en mil härifrån.

  Quest Hotel & Conference Center – Cebu 654 kr
  Quest Hotel & Conference Center – Cebu

  Quest Hotel & Conference Center – Cebu

  Archbishop Reyes Avenue, Cebu, Cebu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Quest Hotel & Conference Center – Cebu är ett hotell med utmärkt läge i ett shoppingområde, tio minuters promenad från Cebu International Convention Center, Ayala Center och Cebu Business Park. Cebu IT Park och Mango Square ligger också 2 km härifrån.

   Shangri-La's Mactan Resort & Spa 2 986 kr
   Shangri-La's Mactan Resort & Spa

   Shangri-La's Mactan Resort & Spa

   Punta Engano Road, Lapu-Lapu, Cebu
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden ligger i nöjesdistriktet i Lapu-Lapu, 0,8 km från Magellan-helgedomen, och mindre än en mil från Cebus yachtklubb och Mactan Marina Mall. Mactan Doctors' Hospital och Gaisano Grand Mall Mactan ligger också mindre än en mil härifrån.

    Crimson Resort and Spa Mactan 2 281 kr
    Crimson Resort and Spa Mactan

    Crimson Resort and Spa Mactan

    Seascapes Resort Town, Mactan Island, Cebu City, Lapu-Lapu, Cebu
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Lapu-Lapu, 2,8 km från Magellan-helgedomen, och mindre än en mil från Cebus yachtklubb och Gaisano Grand Mall Mactan. Mactan Doctors' Hospital och Mactan Marina Mall ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Asturien


     Det är absolut värt att besöka Asturien, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra lösning.

     • 2 hotell i Balamban

     Utforska Asturien


     I Asturien finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Asturien med omnejd:

     • Danasan Eco Adventure Park
     • Balamban Public Market
     • Adventure Cafe Zipline
     • Esoys varma källor
     • Sirao Flower Garden
     • Catmons stadshus
     • San Guillermo-kyrkan

     När du planerar din resa till Asturien kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Cebu (CEB-Mactan - Cebu Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Asturien?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Asturien, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Asturien brukar vara maj och april, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Asturien ligger på 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma