Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Asmara hotell

Hotel Asmara Palace 1 181 kr
Hotel Asmara Palace

Hotel Asmara Palace

   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Asmara ligger mindre än 3 km från Fiat Tagliero-byggnaden, Cicero-stadion och Universitetet i Asmara. Katolska katedralen i Asmara ligger 2,5 km härifrån.

  Crystal Hotel Asmara 752 kr
  Crystal Hotel Asmara

  Crystal Hotel Asmara

  Bihat Street No. 17, Asmara
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Asmara ligger 15 minuters promenad från Katolska katedralen i Asmara och Fiat Tagliero-byggnaden. Universitetet i Asmara och Cicero-stadion ligger också 2 km härifrån.

   Sunshine Hotel Hämta priser
   Sunshine Hotel

   Sunshine Hotel

   Bidho St. # 76, Asmara
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Asmara ligger 15 minuters promenad från Katolska katedralen i Asmara och Fiat Tagliero-byggnaden. Universitetet i Asmara och Cicero-stadion ligger också 2 km härifrån.

    Karta

    Topphotell och andra boendealternativ i Asmara


    Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Asmara med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


    Gästerna uppskattar detta hotell i Asmara och deras gratis frukost:

    • Sunshine Hotel

    Utforska Asmara


    I Asmara finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Asmara med omnejd:

    • Fiat Tagliero-byggnaden
    • Katolska katedralen i Asmara
    • Universitetet i Asmara
    • Cicero-stadion

    När du planerar resan till Asmara kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Asmara (ASM-Asmara Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


    När passar det bäst att utforska Asmara?


    Om du funderar på när det är bäst att besöka Asmara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Asmara brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och augusti, medan de torraste är februari och december.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 35°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 39°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 39°C under dagen och 27°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Asmara ligger på 8 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma