Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Artik hotell

Tomu's Hotel Hämta priser
Tomu's Hotel

Tomu's Hotel

58 Gorki Street, Leninakan, Shirak Province
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Leninakan ligger mindre än 2 km från Freedom Square och Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 34,4 km härifrån.

  Olympic Hotel Hämta priser
  Olympic Hotel

  Olympic Hotel

  Mher Mkrtchyan str., Leninakan, Shirak
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Leninakan ligger 1,7 km från Freedom Square och 2,3 km från Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 34,8 km härifrån.

   Light Guest House Hämta priser
   Light Guest House

   Light Guest House

   Tsulukidze Str. 91/3, Leninakan
     
    1.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Leninakan ligger mindre än 2 km från Freedom Square och Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret och Tallinn-katedralen ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Nane Hotel Hämta priser
    Nane Hotel

    Nane Hotel

    Garegin Nzhdeh Avenue 1, Leninakan, Shirak Province
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Leninakan ligger 2,4 km från Freedom Square och 3,2 km från Gyumri-stadion. Haritchavank-klostret ligger 35,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Artik


     Det är defintivt värt att besöka Artik, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 4 hotell i Leninakan

     Utforska Artik


     I Artik finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Artik med omnejd:

     • Haritchavank-klostret
     • Aragat
     • Freedom Square
     • Gyumri-stadion
     • Tallinn-katedralen

     När passar det bäst att utforska Artik?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Artik, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Artik brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Artik är 38 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma