Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Artavaz hotell

Tsaghkadzor Marriott Hotel 693 kr
Tsaghkadzor Marriott Hotel

Tsaghkadzor Marriott Hotel

Tandzaghpyur Street 2, 4/1, Tsaghkadzor
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med ski-in/ski-out ligger i bergen Tsaghkadzor, nära vinteraktiviteter som längdskidåkning och skidlektioner, samt 0,9 km från Kecharis-klostret.

  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan 679 kr
  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan

  Best Western Plus Paradise Hotel Dilijan

  156 Kamo Str, Dilijan, DLJ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område ligger 9,6 km från Dilijan City Stadium och 19,1 km från Haghartsin-klostret.

   Ararat Resort Hämta priser
   Ararat Resort

   Ararat Resort

   Mher Mkrtchyan 54, Tsaghkadzor
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna familjevänliga resort i bergen i Tsaghkadzor ligger mindre än 5 km från Brothers Orbeli Museum och Kecharis-klostret. Hrazdan Town Park och Ropeway Tsaghkadzor ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Aghveran Ararat Resort 506 kr
    Aghveran Ararat Resort

    Aghveran Ararat Resort

    Kotayk district, Antarain Street 11, Arzakan
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Arzakan ligger mindre än fyra mil från Hrazdan Town Park, Waterworld och Yerevans botaniska trädgård. Brothers Orbeli Museum och Kecharis-klostret ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Utforska Artavaz


     I Artavaz finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Artavaz med omnejd:

     • Ropeway Tsaghkadzor
     • Kecharis-klostret
     • Brothers Orbeli Museum
     • Lori-arenan
     • Hrazdan Town Park
     • Sankt Sargis kyrka
     • Sayat Nova-parken

     När passar det bäst att utforska Artavaz?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Artavaz, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Artavaz brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Artavaz är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma