Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Ararangua hotell

Hotel Morro dos Conventos Hämta priser
Hotel Morro dos Conventos

Hotel Morro dos Conventos

Av. Atlantica, 480, Ararangua, SC
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger 1,3 km från Morro dos Conventos och mindre än fem mil från Centennial parken och Nationalparken.

  Bormon Hotel 415 kr
  Bormon Hotel

  Bormon Hotel

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 46,8 km härifrån.

   Tri Hotel Criciúma 212 kr
   Tri Hotel Criciúma

   Tri Hotel Criciúma

   Avenida Anita Garibaldi, 181, Centro, Criciuma, Santa Catarina
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger mindre än 3 km från Congress Square, Centennial parken och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 34,2 km härifrån.

    Interclass Hotel Criciúma 327 kr
    Interclass Hotel Criciúma

    Interclass Hotel Criciúma

    Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Ararangua


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Ararangua med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna gillar detta hotell i Ararangua och deras gratis frukost:

     • Hotel Morro dos Conventos

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Ararangua och bland annat poolen:

     • Hotel Morro dos Conventos

     Utforska Ararangua


     I Ararangua finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ararangua med omnejd:

     • Morro dos Conventos
     • Centennial parken
     • Congress Square
     • Nationalparken

     När du planerar din resa till Ararangua kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Ararangua?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Ararangua, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ararangua brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är maj och november.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Ararangua ligger på 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma