Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Araguari hotell

Monte Castro Executive Hotel Hämta priser
Monte Castro Executive Hotel

Monte Castro Executive Hotel

Avenida Mato Grosso 1870, Araguari, MG
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Santa Terezinha ligger en kvarts promenad från Praça Prefeito Elmiro Barbosa och Museu no Arquivo Histórico. Araguari Municipal Park och Paróquia de Nossa senhora de Fátima ligger också 3 km härifrån.

  Big Hotel Hämta priser
  Big Hotel

  Big Hotel

  RUA MARCIANO SANTOS,45, Araguari
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centro ligger en kvarts promenad från Museu no Arquivo Histórico och Araguari Municipal Park. Praça Prefeito Elmiro Barbosa och Paróquia de Nossa senhora de Fátima ligger också 3 km härifrån.

   ibis Uberlandia 363 kr
   ibis Uberlandia

   ibis Uberlandia

   Avenida Joao Naves De Avila, 1590 A, Uberlândia, MG
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Saraiva ligger tio minuters promenad från Uberlândias lokala myndighetsbyggnad, Center Convention Uberlândia och Universidade Federal de Uberlândia. Praça Senador Camilo Chaves och Praça Sérgio de Freitas Pacheco ligger också 3 km härifrån.

    Mercure Uberlândia Plaza Shopping 406 kr
    Mercure Uberlândia Plaza Shopping

    Mercure Uberlândia Plaza Shopping

    Rua Bandeira 400, Uberlândia, MG
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tibery ligger en kvarts promenad från Center Convention Uberlândia och Uberlândias lokala myndighetsbyggnad. Universidade Federal de Uberlândia och Praça Senador Camilo Chaves ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Araguari


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Araguari med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Araguari, och bland annat deras gratis frukost:

     • Monte Castro Executive Hotel
     • Big Hotel

     Utforska Araguari


     I Araguari finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Araguari med omnejd:

     • Praça Prefeito Elmiro Barbosa
     • Paróquia de Nossa senhora de Fátima
     • Museu no Arquivo Histórico
     • Araguari Municipal Park

     När du planerar resan till Araguari kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Uberlândia (UDI-Ten. Cor. Avi. C. Bomb.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Araguari?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Araguari, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Araguari brukar vara oktober och september, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juli och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 27 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 24 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Araguari ligger på 62 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma