Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Antiparos Island hotell

Antiparos View Hämta priser
Antiparos View

Antiparos View

Antiparos, Antiparos
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än 2 km från Egeiska öarna, Second Psaraliki och Sifneikos Gialos beach. Psaraliki strand och Teologos, Psaralidhdiki ligger också 3 km härifrån.

  Ktima Zantidi Hämta priser
  Ktima Zantidi

  Ktima Zantidi

  Glyfa, Antiparos
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära stranden ligger fem minuters promenad från Egeiska öarna och Panagias strand. Livádia och Second Psaraliki ligger också 5 km härifrån.

   Antiparos Luxury Maisonettes Hämta priser
   Antiparos Luxury Maisonettes

   Antiparos Luxury Maisonettes

   Agios Georgios, Antiparos
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa nära stranden ligger en kvarts promenad från Egeiska öarna och Agios Georgios strand. Sorós ligger 3 km härifrån.

    Soros Beach Hämta priser
    Soros Beach

    Soros Beach

    Soros, Antiparos, Antiparos
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden i Antiparos ligger nära Egeiska öarna och Sorós. Agios Georgios strand och Antiparos grotta ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Antiparos Island

     Om du bestämt att Antiparos Island är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Antiparos Island på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Antiparos Island

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Antiparos Island, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Antiparos Island. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Antiparos Island

     Väl framme i Antiparos Island väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Antiparos Island. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Antiparos Island att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma