Reserestriktioner kan gälla för Queensland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Anakie - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Anakie

Anakie hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Anakie
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Anakie

I Anakie finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Anakie med omnejd:

  • Rubyvale Gem Gallery
  • Rubyvale Observatory
  • Miners Heritage

När du förebereder din resa till Anakie kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Emerald, QLD (EMD). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Anakie?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Anakie, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Anakie brukar vara december och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är september och augusti.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 280 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 99 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 194 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Anakie är 651 millimeter.