Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Amerkanska Samoa hotell

Tradewinds Hotel 1 530 kr
Tradewinds Hotel

Tradewinds Hotel

Main Road, Ottoville
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,2 km från Veterans Memorial Stadium och 2,9 km från Ili-ili Golf Course. Leone Church och Mount Alava ligger också mindre än två mil härifrån.

  Sadie's by The Sea 1 359 kr
  Sadie's by The Sea

  Sadie's by The Sea

  Utulei, Main Road, Pago Pago
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ståtar med ett läge centralt i Pago Pago. Dessutom ligger Sadie's by The Sea vid stranden, 4,7 km från Mount Alava, samt mindre än 15 km från Alega Beach och National Park of American Samoa. Freddies Beach och Ili-ili Golf Course ligger också mindre än två mil härifrån.

   Sadie Thompson Inn Hämta priser
   Sadie Thompson Inn

   Sadie Thompson Inn

   3222 Main Highway, Downtown Pago Pago, Pago Pago
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära bukten ligger 2,5 km från Mount Alava och 3,4 km från National Park of American Samoa. Alega Beach och Veterans Memorial Stadium ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Karta

    Nyligen bokade Amerkanska Samoa hotell

    Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Amerkanska Samoa

    Om du bestämt att Amerkanska Samoa är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Amerkanska Samoa på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

    Planera resan till ditt hotell i Amerkanska Samoa

    MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Amerkanska Samoa, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Amerkanska Samoa. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

    Saker att göra nära ditt hotell i Amerkanska Samoa

    Väl framme i Amerkanska Samoa väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Amerkanska Samoa. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Amerkanska Samoa att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma