Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Alto Taquari hotell

Hotel Pousada Recanto do Sol Hämta priser
Hotel Pousada Recanto do Sol

Hotel Pousada Recanto do Sol

Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Alto Taquari ligger 19,8 km från Emas National Park.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Alto Taquari?


  Om du funderar på när det är bäst att resa till Alto Taquari, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Alto Taquari brukar vara december och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juli och juni.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 33°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 509 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 224 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 161 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Alto Taquari ligger på 1298 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma