Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Alto Araguaia hotell

Hotel Pousada Recanto do Sol Hämta priser
Hotel Pousada Recanto do Sol

Hotel Pousada Recanto do Sol

Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Alto Taquari ligger 19,8 km från Emas National Park.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Alto Araguaia?


  Om du undrar när det är bäst att besöka Alto Araguaia, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Alto Araguaia brukar vara september och augusti, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är augusti och juli.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 654 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 38 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 576 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Alto Araguaia ligger på 1421 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma