Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Alta hotell

Thon Hotel Alta 1 214 kr
Thon Hotel Alta

Thon Hotel Alta

Labyrinten 6, Alta
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Alta ligger en kvarts promenad från Northern Lights katedral och Altas kyrka. Hällristningarna i Alta och Altamuseet ligger dessutom 5 km härifrån.

  Scandic Alta 1 136 kr
  Recension från 3 apr. 2016
  Se information
   
  Scandic Alta

  Scandic Alta

  Lokkeveien 61, Alta
    
   3,0 av 5
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Rengøringen på hotellet var ikke acceptabel. Derudover var den generelle service på hotellet meget ringe. Det var dårlig modtagelse ved check-in, og der var ikke styr på værelserne og systemet. Det var en ubehagelig oplevelse og slet ikke Scandic standard på dette specifikke hotel i Alta, Norge. ...

   Canyon Hotell 1 208 kr
   Canyon Hotell

   Canyon Hotell

   Markedsgata 18, Alta
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Alta ligger 15 minuters promenad från Northern Lights katedral och Altas kyrka. Hällristningarna i Alta och Altamuseet ligger också 5 km härifrån.

    Bjørnfjell Mountain Lodge 2 503 kr
    Bjørnfjell Mountain Lodge

    Bjørnfjell Mountain Lodge

    Nordelvdalen 170, Alta, Finnmark
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Alta ligger mindre än 25 km från Northern Lights katedral, Altas kyrka och Hällristningarna i Alta. Altamuseet ligger 24,2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Alta


     Du funderar alltså på att åka till Alta? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Alta.


     Topphotell och andra boendealternativ i Alta


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Alta med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Alta, och framför allt deras gratis frukost:

     • Thon Hotel Alta
     • Scandic Alta
     • Kvenvikmoen Hotel & Golf

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Alta och framför allt poolen:

     • Scandic Alta

     Gäster som bor på detta hotell i Alta brukar tycka om gymmet:

     • Scandic Alta

     Utforska Alta


     I Alta finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Alta med omnejd:

     • Altas kyrka
     • Northern Lights katedral
     • Altamuseet
     • Hällristningarna i Alta
     • Seiland nationalpark

     När du planerar resan till Alta kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Alta (ALF). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Alta?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Alta, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Alta brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 7°C under dagen och -11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Alta ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma